FIRMA DE CURATENIE INC Facility Services ALBA IULIA

CAUTI O FIRMA DE CURATENIE ALBA IULIA? SOLICITA OFERTA

INC-2

Colaborarea cu noi este simpla si se bazeaza pe rezultate. Pentru ca ne dorim ca tot procesul de la faza de ofertare si pana la implementare proiect sa fie cat mai usor si rapid pentru clienti, ne-am simplificat procesul de ofertare. 

  Pentru a selecta mai multe optiuni va rugam sa tineti apasata tasta „SHIFT” si da-ti click pe optiunile dorite!

  Etape ofertare

  Solicita oferta acum

  0730 074 170

  Informatii utile

  Suntem o companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie. Inca de la inceputul activitatii ne-am specializat in prestarea serviciilor de curatenie atat pentru persoane fizice cat si persoane juridice si insitutii publice.

  In paralel am dezvoltat mai multe divizii unde am investit in calificarea personalului cat si in echipamente de specialitate si solutii pentru servicii de control al daunatorilor (servicii deratizare, servicii dezinsectie si dezinfectie). De asemenea suntem activi si cu o divizie de intretinere a spatiilor verzi si exterioare, detinem echipamente de mici si mari dimensiuni care ne ajuta sa facem lucrari de pregatit terenul in vederea insamantarii, tuns iarba, defrisat/curatat terenuri etc. 

  Avem personal care va poate ajuta cu amenajari interioare, lucrari simple de instalatii electrice si sanitare.

  Avem echipe dedicate atat pentru segmentul rezidential cat si institutional sau industrial. 

  Serviciile nostre sunt dedicate atat persoanelor fizice cat si juridice, suntem prezenti acolo unde ni se solicita serviciile si suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la preturi competitive.

  Suntem prezenti unde ni se solicita serviciile cu mai multe precizari.

  1. Activitatiile pentru persoanele fizice le desfasuram doar in Judetul Alba unde avem sediul companiei
  2. In functie de tipul serviciului solicitat, al spatiului si dimensiunea proiectului ne deplasam oriunde pe teritoriul Romaniei
  3. Pentru deplasari in afara Judetului Alba se percepe taxa de transport pentru serviciile ocazionale
  4. Avem echipe specializate pentru fiecare activitate/operatiune care in maxim 24 - 48 de ore pot intervenii in orice locatie

  Intotdeauna cautam parteneriate pe termen lung, prin urmare intelegem faptul ca oferta noastra trebuie sa fie realista si corecta fata de clientii nostri. In aceasi masura ne bazam pe faptul ca, clientii nostri inteleg ca suntem o companie si trebuie sa avem marfa de profit. Prin urmare dorim o relatie de colaborare cu beneficii comune.

  Fiecare pret din oferta noastra este studiat si actualizat in functie de conditiile economice actuale, fiecare oferta este personalizata in functie de particularitatiile fiecarui client si al fiecarui spatiu.

  In functie de client, serviciu si operatiune lucram cu plata in avans, la finalizarea lucrarilor sau la termen de plata. 

  Sed class vivamus natoque dolor himenaeos urna platea phasellus. Elementum odio efficitur volutpat suscipit ante aptent mollis platea enim maecenas pharetra. Montes mi enim tempus senectus pretium primis morbi. Sollicitudin augue nulla tempus erat primis convallis torquent per.