FIRMA DE CURATENIE INC Facility Services ALBA IULIA

CAUTI O FIRMA DE CURATENIE ALBA IULIA? SOLICITA OFERTA

INC-2

Ai nevoie de o firma de curatenie?

SERVICII CURATENIE DE INTRETINERE

Servicii de curatenie preventiva care au rolul de a intretine spatiile la un nivel ridicat de curatenie si igiena. Serviciile se presteaza in functie de tipul locatiei si nevoile beneficiarului, zilnica sau orice de cate ori se solicita. Operatiunile de baza constau in aspirarea sau maturarea pardoselilor, spalarea si dezinfectarea pardoselilor, sters praf in regim semi-umed de pe toate suprafetele si obiectele clientului, spalat si degresat zone de protocol, cantine, bucatarii, zone de preparat mancarea, spalat si dezinfectat grupuri sanitare si alte operatiuni specifice de curatenie.

SERVICII CURATENIE GENERALA

Curatenia generala sau serviciile de curatenie corectiva constau in curatarea unui spatiu sau suprafete astfel incat acestea sa fie aduse in punctul 0 din punct de vedere al curateniei. Operatiuni ocazionale care se desfasoara pe baza de comanda ferma sau contract, includ servicii de spalat geamuri si fatade, spalat si decapat pardoseli manual sau mecanizat, decalcifiat grupuri sanitare, degresat bucatarii si zone de preparat mancare, sunt serviciile care nu se efectueaza frecvent, in zone unde de obicei accesul este greu sau necesita echipamente speciale.

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Servicii destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, serviciile de curatenie in timpul si dupa finalizarea constructiilor constau in operatiunile de debarasare a deseurilor rezultate in urma lucrarilor si pana la faza finala care include curatenia inainte de predare a spatiului. Operatiuniile de baza constau in spalarea pardoselilor cu solutii speciale care indeparteaza cu usurinta orice depuneri grosiere, curatat geamuri si tocuri, spalat gresie, faianta sau alte tipuri de placari pentru pereti. Aceste operatiuni necesita atentie si timp.

SERVICII CURATENIE INDUSTRIALA

Servicii destinate spatiilor de productie si centrelor logistice. Fie ca este vorba despre curatenie de intretinere, operatiuni de curatenie generala sau operatiuni speciale toate se desfasoara conform unui plan de lucrari si plan de igiena. Compania noastra are experienta indelungata in industria curateniei industriale, detinem echipamente profesionale pentru spalarea pardoselilor industriale, lucram cu cei mai mari productatori de detergenti astfel incat suntem pregatiti sa gestionam orice tip de contract industrial

SPALAT COVOARE SI MOCHETE

Nu doar aspectul mochetei sau covorului conteaza. In cazul covoarelor casnice, discutam despre bacterii, despre microbi care intra in contact direct cu noi. Prin procesul de spalare emiliman toate bacteriile, mucegaiul, mirosurile, acarienii, petele si reinviem culorile. Detinem in dotare echipamente profesionale de spalat covoare si mochete, aspiratoare injectie extractie, masini monodisc, echipamente automate de spalat mochete. Spalam mochete pentru orice tip de spatiu, cladiri de birouri, institutii publice, sali de jocuri si cazinouri, sali de evenimente.

SPALAT GEAMURI SI FATADE

Imaginea ta se vede de la intrarea din casa sau sediul firmei. Spalatul geamurilor este operatiunea in care am investit foarte multe resurse si ne-am specializat tot personalul companiei. Detinem echipamente de la cel mai mare producator global de ustensile pentru spalat geamuri UNGER, lucram cu detergenti profesionali KIEHL, ECOLAB SI DIVERSEY toate pentru a lucra eficient si la costuri reduse. In cazul nostru nu conteaza dimensiunea lucrarii sau cat de greu accesibile sunt geamurile. Suntem pregatiti sa facem fata la orice provocare.

SPALAT MECANIZAT PARDOSELI

Pardoseala nu trebuie sa fie doar curata, trebuie sa fie si sigura si sa evite orice risc de accidentare. Orice pardoseala ingreunata din punct de vedere al murdariei creste semnificativ riscul de accidentare atat acasa cat si la locul de munca. Am investiti in echipamente profesionale de spalat pardoseli, detinem in companie echipamente de mici si mari dimensiuni pentru spalarea oricaror tipuri de pardoseli cat si in orice spatiu. Conditia noastra sa ofertam serviciile de spalare a pardoselilor este sa ne permiteti un test inainte de a transmite oferta.

SPALAT OBICTE TAPITATE

Compania noastra spala orice tip de obiect tapitat, de la un simplu scaun tapitat si pana la canapelele dintr-un restaurant sau scaunele din cinematografe. Curatam su succes orice tip de pata fata a deteriora suprafetele si ne asiguram ca dupa uscare rezultatul este cel asteptat de client. Lucram doar cu produse profesionale, menajante cu suprafetele care urmeaza sa fie spalate. De asemenea detinem echipamente si solutii pentru spalarea tapiteriilor auto, personalul companiei noastre fiind specializat in serviciile de detailing auto

Ai probleme cu furnizorul tau de servicii de curatenie?

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Cand se vorbeste tot mai mult de reducerea costurilor si eficientizarea operatiunilor de curatenie in criza actuala a resursei umane, noi cei de la INC FACILITY SERVICES am decis sa investim in cele mai inovative si eficiente echipamente de curatenie.  Suntem conectati in permanenta la ultimele tehnologii si lansari de produse de curatenie.

PORTOFOLIU CLIENTI

GALERIE IMAGINI