FIRMA DE CURATENIE INC Facility Services ALBA IULIA

CAUTI O FIRMA DE CURATENIE ALBA IULIA? SOLICITA OFERTA

INC-2

DOTARI COMPANIE

Inca de la infiintare, unul dintre cele mai importante aspecte de care am tinut cont a fost dotarea companiei cu echipamente profesionale pentru toate activitatiile prestate.

Prin urmare detin cele mai moderne echipamente de curatenie (masini de spalat pardoseli monodisc si industriale, echipamente de spalat cu presiune, aparate de spalat cu aburi, sisteme profesionale de spalat geamuri si fatade, echipamente si aspiratoare de spalat mochete si tapiterii etc), de asemenea suntem pregatiti sa actionam cu pompe de joasa presiune, nebulizatoare, atomizoare si termonebulizatoare pentru orice activitatii de dezinsectie si dezinfectie).

Echipamente profesionale de curatenie

Echipamente pentru spatii verzi si exterioare

Activitatea care ne caracterizeaza cel mai bine si unde avem cea mai vasta experienta. Transformam orice bucata de pamant intr-un loc unde te poti relaxa fie spatiul de acasa, de la firma sau public. 

Echipamente pentru lucrari industriale

Avem in dotare echipamente industriale pentru operatiuni speciale. Va stam la dispozitie pentru lucrari de curatat si defrisat terenuri, lucrari de sapaturi fundatii, lucrari de toaletate si taiat arbori

Echipamente pentru controlul daunatorilor

Detinem echipamente profesionale pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie atat pentru spatii interioare cat si exterioare cat si pentru lucrari de orice tip de dimensiune. 

Suntem pregatiti sa rezolvam problema daunatorilor pentru orice tip de client si orice tip de spatiu.

PARTENERI