FIRMA DE CURATENIE INC Facility Services ALBA IULIA

CAUTI O FIRMA DE CURATENIE ALBA IULIA? SOLICITA OFERTA

INC-2

DERATIZARE, DEZINSECTIE si DEZINFECTIE!

Cu noi sunteti in siguranta!

Suntem companie autorizata si avizata de catre toate institutiile abilitate sa prestam servicii de control al daunatorilor (Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie) impotriva tututor daunatorilor. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice si institutiilor publice. 

Daunatorii pot cauza disconfort dar mai ales daune materiale semnificative. Nu este recomandat in cazul problemelor sa actionati dumneavoastra, in concluzie suntem pregatiti sa intervenim pentru a inlatura orice problema. 

Servicii DERATIZARE, DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE

Cand te gandesti la Deratizare, te gandesti la rozatoare. Cele mai cunoscute rozatoare sunt soarecii si sobolanii care provoaca si cele mai mari daune. Cu un plan de preventie bine pus la punct si interventii conform planului, putem tine sub control sau unde este cazul sa rezolvam definitiv problema rozatoarelor.

Problema gandacilor de bucatarie sau a mustelor (in sezon), a tantarilor sau oricaror alti daunatori creaza un disconfort fantastic. Dezinsectia recomandata de noi trebuie sa fie preventiva, inainte sa a avea problema interveniti astfel incat sa protejati spatiul dvs, mai exact trebuie creata o bariera prin care insectele sa nu ajunga la interior. 

Dezinfectia poate fi profilactica care are scopul de a distruge germenii patogeni sau de necesitate care se efectueaza pentru a combate boli infectioase sau parazitare. 

Decontaminarea microbiana se aplica pentru prevenirea raspandirii infectiilor. Detinem echipamente profesionale de aplicare a substantelor dezinfectante, de la pompe si atomizoare si pana la nebulizatoare.

PARTENERI

Problema daunatorilor nu poate astepta! Actioneaza acum

PORTOFOLIU CLIENTI

GALERIE IMAGINI